JavaScript must be enabled! Prijava
  PRIJAVA UČEŠĆA 

VAŽNO!
Za prijavu učešća, potrebno je da popunite online formu u nastavku, isključivo sa podacima lekara-učesnika kongresa (ne unositi i podatke osobe koja je u ime učesnika vršila prijavu). Nakon slanja prijave, stići će Vam potvrda o registraciji na e-mail adresu ostavljenu u prijavi.

LIČNI PODACI*

KONGRESNI PAKETI*

KOTIZACIJA (200 eura + PDV 20%)

Za učešće u radu Kongresa za one koji ne koriste paket aranžman predviđena je kotizacija koja obuhvata kongresni material i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, koktel dobrodošlice, kafe pauze, sertifikat.

KOTIZACIJA za učesnike sa parcijalnim učešćem (pristup jednom simpozijumu - 80 eura + PDV 20%)

Kotizacija za učesnike kongresa sa parcijalnim učešćem samo u sadržaju simpozijuma, omogućava prisustvo samo sadržaju simpozijuma, program kongresa, ID karticu, sertifikat o prisustvu, u zavisnosti od angažovanja na Kongresu (predavač, usmeno sapštenje, poster, pasivno učešće).

KONGRESNI PAKET SA UKLJUČENOM KOTIZACIJOM

Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, Kongresni material, ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, sertifikat, kafe pauze, obroke, zajedničke večere.

KONGRESNI PAKET ZA PREDSTAVNIKE FARMACEUTSKIH KUĆA

Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, Kongresni material, ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, kafe pauze, obroke, zajedničke večere.

KONGRESNI PAKET ZA ČLANOVE ORS-a (75 eura)

Paket za članove ORS-a (21-22. septembar 2019. godine) obuhvata smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Niški Cvet 4*, obroci, kafe pauzu i organizovani prevoz.

PREVOZ AUTOBUSOM (opciono)

Za učesnike Kongresa biće organizovan autobuski prevoz

NOVI SAD - NIŠ - NOVI SAD (40 eura)

BEOGRAD - NIŠ - BEOGRAD (30 eura)

NAČIN PLAĆANJA*

LIČNO
KOMPANIJA

Molimo Vas da proverite tačnost podataka koje ste uneli u registracionu prijavu*

Saglasna/an sam sa uslovima učešća na Kongresu i sa Opštim uslovima putovanja turističke agencije Mondorama doo Niš.

* Obavezno polje
Na osnovu prijave izvršni organizator će poslati predračun sa rokom za uplatu.
Cene su iskazane u eurima. Obračun će se vršiti po prodajnom kursu Banca Intese na dan fakturisanja.
Organizator zardžava pravo da u slučaju promene cene prevoza, poremećaja na monetarnom tržištu i nepredviđenih okolnosti promeni uslove i cenu.
Uslovi otkaza su definisani Opštim uslovima putovanja turističke agencije Mondorama doo Niš.